«Fanget» i Chelsea

Kan bli himmel, eller helvete for dansken.
Top Article ad

Den danske backen Andreas Christensen har ikke fått spilt spesielt mye denne sesongen, det er bare når manager Maurizio Sarri ikke har noen andre han kan bruke han settes innpå.

Et klubbbytte lå i kortene i vinter og ønske om å bytte klubb har vokst kraftig de siste tiden. – på grunn av FIFA sitt overføringsforbud har klubben bestemt at ingen skal selges.

Dermed er Andreas Christensen fanget på Stamford Brigde.

Les: Angrepsspiller på plass: «Føler vi er godt rustet og i rute»

Den danske midtbacken har sagt at han har blitt fortalt av klubben at de ikke vil selge spillere mens de appellerer til FIFAs overføringsforbud.

I forrige måned ble Chelsea straffet med to vinduer registreringsforbud og bøtelagt over £ 460 000 av FIFA styrets disiplinære komité på grunn av rekruttering av 29 spillere under 18 år.

Les på F7: 100 måneder med temperatur over normalen på Svalbard

Når straffen ble kunngjort, sa Chelsea at de «kritisk motbeviser funnene», og de har appellert avgjørelsen og venter på utfallet av denne klagen.

FIFA har også nektet å utsette sitt forbud mens klubben utfordrer suspensjonen, og Christensen har nå avslørt Chelseas sin spillerpolitikk.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

«Meldingene vi har er at Chelsea ikke kan vinne sin klage på saken og derfor vil beholde alle spillerne,» fortalte Christensen dansk avis Ekstra Bladet. «Situasjonen jeg har endt opp i, har vært veldig vanskelig å godta.»

Den 22-årige har funnet seg ute av favør denne sesongen under Maurizio Sarri, til tross for at han gjorde fikk gjennombrudd på førstelaget i sin første sesong under Antonio Conte.

Han har gjort bare tre Premier League starter, og han sier at livet er frustrerende ved Stamford Bridge, til tross for å få masse spilletid i Europa.

«Jeg har forsøkt å vise meg selv på treningsfeltet, men det er vanskelig fordi det er begrenset hvor mye vi trener med alle kampene laget skal spille,» la Christensen til.

«Nå har jeg spilt kampene i Europa League og håper det vil fortsette så lenge vi er i turneringen.»