Markus Anfang

Det er fortsatt noen som tror de kan unngå å ta vaksine og ikke leve som en eremitt. Werder Bremen manager Markus Anfang syntes tydeligvis det var bedre å skaffe seg et falsk vaksinepass og dermed smitte intetanende kollegaer, spillere og familie/venner enn å faktisk ta vaksinen.

Werder Bremen bestemte seg på fredag å undersøke påstander om at manageren og hans assistent hadde benyttet falske vaksinepass og som svar på de undersøkelsene valgte de å trekke seg istedenfor å bli avslørt som juksere.

Les: Haler innpå Bayern München med Haaland på tribunen

Bremen administrerende direktør Frank Baumann sa at Anfang og Florian Junge «tar ansvar og er med på å få slutt på uroen som har oppstått rundt klubben og laget de siste dagene.»

Bremen påtalemyndighet ser på påstander om at begge trenerne brukte falsk dokumentasjon på koronavirusvaksine. Andredivisjon Bremen sa fredag ​​at Anfang har nektet for noe galt. «Jeg mottok begge vaksinasjonene mine på et offisielt vaksinasjonssenter og fikk dokumentene for å bevise det,» sa Anfang i en klubberklæring. «Jeg håper veldig at denne saken snart vil bli oppklart.»

Lørdag, før lagets kamp mot Schalke, sa Anfang til Bremen at han sluttet «på grunn av den ekstremt stressende situasjonen for klubben, laget, familien min og meg selv».

Les: Antonio Conte har alltid hatt et godt øye til Jesse Lingard

Bevis på vaksinasjon eller en nylig bedring fra en virusinfeksjon er nødvendig i Tyskland for adgang til mange restauranter eller andre offentlige steder, avhengig av forskjellige staters regler.

Anfang tok over som Bremen-trener i juni etter at klubben rykket ned fra Bundesliga etter 40 år i toppdivisjonen. Bremen ligger på åttende plass i 2. Bundesliga.

Assistenttrener Danjiel Zenkovic har midlertidig ansvar for klubben.