(c) Bilde: Red Star: Diego Falcinelli

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller.

Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser.

Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste

«Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb. «I begynnelsen var det tøft fordi jeg ikke snakket engelsk, men etter kort tid var jeg i stand til å delta i gruppen.»

AC Milan forbereder seg til første etappe i Serbia, tre dager før Derby della Madonnina og Falcinelli sa at Red Star spiller Rossoneri ‘på den perfekte tiden’.

«Kampen kommer på et perfekt tidspunkt for oss,» sa han. “Rossoneri kommer fra et nederlag, de har derby, så vi igjen og Roma.

«La oss håpe de hviler noen spillere.

“Det blir tøft, som alle kamper i Europa. Hvert spill har sin egen historie. Men hvis de tror de kommer hit for å gå eller leke med lavere intensitet, vil de raskt innse at de tar feil.

«Milan er laget av mestere, men gruppen teller mer og gjør så få feil som mulig.»

Falcinelli håper Zlatan Ibrahimovic vil hvile og ‘ikke spille’

«Jeg håper han ikke spiller,» sa han. “Han er eksepsjonell, komplett. Han er en av de beste spissene i fotballens historie. «

På spørsmål om hvem som er best av Romelu Lukaku og svensken, svarte Falcinelli at han ser frem til Milan derby søndag. (Stadionkamerater Inter Milan med sin stjerne Romelu Lukaku og AC Milan med Zlatan Ibrahimovic møtes på San Siro)

«De er begge veldig sterke,» sa han. “Lukaku, når han er i form, svært imponerende.

“Det er en kamp mellom to mestere. Jeg vil se derbyet på søndag. Men først har vi en viktig kamp. ”

Den tidligere Inter-ungdommen sa at Red Star har som mål å vinne dobbel i Serbia, han mener Dejan Stankovics menn kan fortsette å imponere i Europa.

«Vi ønsker å vinne mesterskapet og cupen,» fortsatte han. “Vi gikk videre fra gruppen i Europa League, et mål som ingen ba om oss, bortsett fra treneren.

“Han [Stankovic] legger alltid press på oss hver dag. Hvert spill er en finale. Det neste spillet teller alltid mest for ham. ”

Falcinelli har spilt 108 kamper i Serie A, i perioder med Sassuolo, Crotone, Bologna og Fiorentina, men han sa at han ikke har tenkt på å vende tilbake til Italia.

«Jeg hadde ikke engang tid til å tenke på det,» la han til. “Vi spiller hver tredje dag. Vi er fullbooket til slutten av mai.

“Hodet er fokusert på nåtiden. Red Star har en opsjon å kjøpe. Vi får se.»

Les på F7: Borussia Dortmund selger ikke Haaland i sommer