Drittlei hele opplegget.

Loris Karius vil til evig tid huskes som keeperen som tabbet seg ut i Champions League-finalen i 2018 og kostet Liverpool seieren. – Det førte til utleie til tyrkiske Besiktas og at enhver tabbe, liten eller stor dokumenteres grundig.

En to års låneavtale går mot slutten og planen er en retur til Anfield så snart sesongen er ferdig spilt i Tyrkia. – Mange lurer på hva nå, Liverpool har hentet en ny førstekeeper som de er meget godt fornøyde med i den brasilianske keeperen Alisson Ramses Becker og Loris Karius har ikke akkurat klart å holde seg unna tabber på banen.

Les: Planlegger gjenåpning av Bundesliga 9 mai

Til Sky Sports snakker den 26 år gamle tyske keeperen om fremtiden med Liverpool: «Jeg involverer meg ikke i spekulasjoner. Fakta er at jeg har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2022»

«For øyeblikket konsentrerer jeg meg bare om sesongen i Besiktas. Det er alt for tidlig å si noe om sommeren. Spesielt nå som alt er så usikkert».

Karius har fortsatt kontakt med trenerapparatet i Liverpool.

«Hovedsaklig tekster jeg med keepertrener John Achterberg. Nesten hver uke. Innimellom prater jeg med Klopp også. Jeg holder kontakten med alle sammen».

Les: Vedtatt: Ingen rykker opp eller ned de neste fem årene