Ble stående igjen på perrongen? . (foto: liverpool, twitter)

Federico Chiesa herjet med forsvarsspillerne til resten av fotball-Europa og satte i gang en strøm av rykter, som siden har rikosjettert mellom Italia og England.

Chelsea er allerede linket til Juventus-spillere, tidligere denne måneden hevdet Calciomercato at Liverpool hadde banket på døra hos Juventus for «å forhøre seg om» Chiesa.

Les: Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez

Så kom det villeste ryktet forrige uke. Italienske Repubblica hevdet Liverpool hadde sendt signaler om et bud på 86 millioner pund. Da Jürgen Klopp ikke har gjort annet det siste året enn å fortelle supporterne hvor smalhans det blir for Liverpool dette overgangsvinduet, virket dette helt absurd.

Likevel, etter Liverpool-eiernes Super League-fadese og supporternes krav om at mer penger investeres i klubben, skapte ryktet en viss nysgjerrighet.

Les på F7: Madame Tussauds omfavner Stormzy

Den alltid tilstedeværende overgangsekspteren Fabrizio Romano så seg nødt til å sjekke opp situasjonen hos Juventus, og kan en gang for alle skrote Chiesa-ryktet.

Interessen for Chiesa fra Liverpool er helt klart til stede, men for Juventus er og blir europamesteren untouchable. Case closed, i det minste for denne sommeren.

Les: Har kapret trollmannen Vladimir Petkovic