Overlot plassen til Inzaghi forrige sommer. foto: inter, twitter)

Da Antonio Conte hentet Serie A-trofeet til Inter Milan forrige sesong for første gang siden 2010, ble manageren fullt fortjent genierklært. Hegemoniet til Juventus var endelig brutt. Så bestemte Conte seg for å forlate den økonomisk sterkt pressede klubben forrige sommer, og inn kom Simone Inzaghi. Som velkommen til klubben, ble den nye manageren møtt av salget av to av Inters nøkkelspillere.

Achraf Hakimi og Romelu Lukaku ble solgt for til sammen 183 millioner euro, Inzaghi startet sesongen uten spillerne som totalt sto for 31 av scoringene og 20 av assistene i Serie A for Inter.

Les: Fikk klar beskjed på onsdag: Superstjerne-statusen hos Dortmund betyr null og niks

Forventningene til Inzaghi i hans første sesong på San Siro ble ikke overraskende dempet.

Midtveis i sesongen står Inter Milan med tittel i Super Coppa-finalen (januar), på onsdag kom den overbevisende 2-4 seieren over Juventus i Coppa Italia-finalen. Og i Serie A? Der er Juventus parkert, AC Milan leder over Inter med to poeng, men med to kamper igjen har Inzaghi fortsatt muligheten til å sikre back-to-back tittelen for klubben.

Vi trodde det skulle være umulig å toppe den historiske bragden Antonio Conte sto for forrige sesong, Simone Inzaghi er i ferd med å toppe det med tre titler i sin første sesong. Fotball er herlig!

Les: Barcelona nekter å motta Harry Maguire for Erik ten Hag sitt viktigste mål