(foto: Manchester United)

Manchester United ser ikke på å binde Bruno Fernandes til en ny kontrakt som en «prioritet». Fernandes ble utnevnt til de røde djevlenes kaptein foran sesongen 2023/24 og er fortsatt blant deres beste og mest populære spillere.

Fremtiden hans har imidlertid blitt stilt spørsmålstegn ved den siste måneden. Barcelona, ​​Bayern München og Inter Milan skal alle være interessert i midtbanespilleren.

Les: UEFA stopper Manchester United overgang Sir Jim Ratcliffe trodde var i boks

Ifølge en rapport fra Manchester Evening News, prioriterer ikke United å gi Fernandes en ny avtale. Den portugisiske stjernen er for tiden bundet til klubben frem til juni 2026.

Selv om United ikke vil tilby ham en ny kontrakt denne sommeren, vil de være åpne for en fornyelse dersom han skal bli i klubben utover overgangsvinduet.

Fernandes har latt døren stå åpen etter en overgang fra Old Trafford. Da han snakket til Sky Sports i mai, bekreftet han at hvis klubben vil at han skal forlate, så gjør han det.

Midtbanespilleren flyttet til United fra Sporting CP i januar 2020 og har siden spilt over 200 kamper for klubben. Han fant nettmaskene 15 ganger i løpet av 2023/24-sesongen – bak kun Rasmus Hojlund på 16 som klubbens mestscorer i kampanjen.

Fernandes har også blitt berømmet for sin holdbarhet i løpet av sin tid med United, og har kun gått glipp av to kamper på grunn av skade siden han kom fra Sporting.

Han er for tiden på Euro 2024 med Portugal, som åpnet sin turneringsreise tirsdag med en 2-1 seier over Tsjekkia. Fernandes spilte alle 90 minutter av den sene comebackseieren.

Les: Verdens dyreste keeper ber om plass på benken