David Ospina

Napoli-keeper David Ospina hadde det som plommen i egget så lenge Gennaro Gattuso var manager, men da han forsvant og rakk 21 dager som sjef for Fiorentina ble alt kjedeligere. Den 32 år gamle colombianske keeperen fikk sitt gjennombrudd i franske Nice og ble i 2014 hentet av Arsene Wenger til Arsenal.

Selv om han fortsatt har kontrakt med Napoli er det store spørsmålet hvor lenge han blir, hele fire Serie A klubber har med interesse fått med seg at David Ospina virker mentalt ferdig med Napoli.

Ikke helt det samme med trauste Luciano Spalletti i managerstolen

Til tross for begrenset med spilletid i Napoli kom Ospina med uforbeholden hyllest til sin tidligere manager i et radiointervju med Rai da det begynte å skrangle mellom Gattuso og eier Aurelio De Laurentiis hvor han blant annet sa at det er «fantastisk å spille for Gennaro Gattuso».

Les: Supermann Gianluigi Buffon er tilbake!

Corriere dello Sport skriver at Juventus, Atalanta, Sassuolo og Fiorentina er på keeperjakt og skal ha Ospina høyt oppe på sine lister. David Ospina er andrevalget for Napoli bak Alex Meret likevel ble det 16 Serie A-kamper i årets sesong.

Les på Engelske Klubber: Italiensk fotballvillmann i forhandlinger med Tottenham

Og hvem vet!… Kan tenkes absolutt alt klaffer og Gennaro Gattuso får jobben som manager for Tottenham og David Ospina følger etter. – I så fall vil han komme bak både Hugo Lloris og Joe Hart i prioriteringen.