Marco Silva klapper og forklarer samtidig (foto: everton, twitter)

Everton har fått med seg fire poeng på de to første kampene i Premier League, men vil fortsatt måtte vente på de to spillerne som skal utgjøre den store forskjellen.

Marco Silva fikk oppfylt drømmen sin om å hente Barcelona-spillerne  Yerry Mina og Andre Gomes. Men mens Premier League har startet, må de to spillerne fortsatt aklimatisere seg før de er klare for å kjempe for de blå.

Kanskje ikke så rart når Barcelona-gutta kom rett før sesongen ble sparket i gang.

Les: Analyse av Premier League på Oddsen.nu

-Det ser ut som det først blir etter den internasjonale pausen før de er klare for å jobbe for oss. Vi skal se neste uke hvordan de klarer seg, så får jeg ta en vurdering, sier Silva ifølge Eurosport.com.

Har flere kort på hånden. (foto: everton, twitter)

Dette betyr at Mina og Gomes først vil være klare om en tre-ukers tid. Silva bør være fornøyd med resultatet i ligaen så langt, men ønsker mer konklurranse om plassene på førsteelleveren. Det er her Mina og Gomes kommer inn.

Ferien er over for Digne.(foto: digne, twitter)

Mot Burnley ser det ut som en annen Barcelona-spiller skal innpå. Lucas Digne kan komme til å erstatte Morgan Schneiderlin fra start.

-Det er viktig at alle blir klare før de spiller. Vi jobber med å putte hver og en på samme nivå, for sammen vil vi da bli sterke, avslutter Everton-treneren.

Everton blir spennende denne sesongen, ingen tvil om det. Spesielt når hele Little Barcelona er i kampform.

Les: Analyse av La Liga på Oddsen.nu