The Gaffer - uten brudd. (foto: everton, twitter)

Vi føler med Everton-supportere. En sesong som startet bra har gått til det «grusomme», der nedrykksstreken nå har kommet så altfor, altfor nær. 17. plass gir Frank Lampard og spillerne alt annet enn arbeidsro. I februar skulle alt endre seg med toppscoreren tilbake på banen. Trodde Calvert-Lewin og alle hos Everton.

Dominic Calvert-Lewin. Den 6. største målprodusenten forrige sesong i Premier League, som startet årets sesong på samme måte med scoring i samtlige av de tre første Premier League-kampene. Så smalt det til med en ille muskelskade som har holdt 24-åringen utenfor kamparenaen til januar.

Les: Sky Tyskland: Dortmund trenger løsning på topp – sikter seg inn mot Chelsea-spiller

Tilbake på banen har Calvert-Lewin fortsatt til gode å treffe mål på 5 Premier League-kamper, i en periode der Everton virkelig trenger ham.

-Mange undervurderer hvor lang tid det tar når man er skadet fire-fem måneder. Man kommer tilbake midt i sesongen, hvor alle andre er oppe i tempo. Jeg undervurderte også selv hvor tøft det skulle bii, sier Calvert-Lewin ifølge Sky Sport.

– Resultatene hadde vært dårlige i en lang periode, derfor satte jeg meg urealistiske forventninger til meg selv, og det var tøft å håndtere mentalt, fortsetter «den tidligere» toppscoreren.

Men håpet er selvfølgelig ikke ute.

-Jeg føler meg mye friskere nå og jeg fokuserer på hva jeg selv kan kontrollere, avslutter Calvert-Lewin.

Som vi husker ham.(foto: everton, twitter)

På mandag tar en presset Antonio Conte og Spurs imot Everton i London. Calvert-Lewin har ristet av seg urealistiske forventninger, er ferdig med å kave og klar for å slippe løs spillegleden fra forrige sesong. Det lover godt for Everton-supporterne.