(foto: united, twitter)

West Ham har lagt inn bud på midtstopper og tidligere Manchester United kaptein Harry Maguire på 30 millioner euro. – Det var ikke aktuelt av to grunner. Budet var for lavt ifølge sjefene på Old Trafford og Harry Maguire satte seg på bakbeina.

Manchester United har kvalifisert seg til Champions League, West Ham har ikke det.

Everton på sin side skal ha fått med seg at Manchester United manager Erik ten Hag interessert i den belgiske defensive midtbanespilleren Amadou Onana. – 21 åringen kom til Goodison Park fra Lille for 35 millioner euro.

Les: Real Madrid-styret: «Glem Kylian Mbappe til neste år»

Amadou Onana har vært et lyspunkt i en sesong hvor Everton har beveget seg på kanten av stupet. Manager Sean Dyche skal ikke være keen på å selge, men i følge The Mirror har han lyst på Harry Maguire og da kan Onana bli nøkkelen.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Amadou Onana (@its_onana)

Det blir sikkert en diskusjon om hvem som skal betale hvem, men vi er overbevist at pengene vil strømme fra Old Trafford til Goodison Park. Transfermarkt anslår verdien av Harry Maguire til 20 millioner euro og Amadou Onana til 45 millioner.

For noen dager siden hentet Manchester United den kamerunske keeperen André Onana som til tross for samme etternavn som Amadou ikke er i slekt. Går overgangen i orden har Manchester United to «Onanaer»

Les: Har kjøpt løs Nikola Vlasic