Dette går veien, Frank. (foto: everton, twitter)

Frank Lampard og Everton har løftet seg såvidt over nedrykksstreken og øyner en mulighet til å avgjøre det hele i egne kamper. Brentford, Crystal Palace og Arsenal skal gjøre alt for å nekte Lampard poeng i de gjenstående kampene, Watford det samme i onsdagens kamp. Roy Hodson kan love motstand, men også en gylden mulighet for Everton.

-Tom Cleverly er ute med skade fra forrige kamp, Emmanuel Dennis og Ismaila Sarr er begge ute med kneproblemer og kan ikke spille, Juraj Kucka har også fortsatt problemer med kneet, så han er heller ikke med. Joshua King og Kiko Femenia er ute med sykdom. Vi håper at Joao Pedro blir okay, han trente for første gang på tirsdag, ramser Hodgson opp på pressemøtet før kampen.

Les: Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Oj. Watford er allerede på vei inn i heisen til Championship og har ingenting å spille for. Selv om Everton må gjøre jobben, kan vi ikke beskrive dette som noe annet enn at det er lagt opp til en smash for Everton. Med god steam og to seire på de siste to kampene skal dette være tre poeng til Lampard.

OPPDATERT: Det ble ingen slam dunk på Everton. 0-0 og fortsatt unødvendig spennende om det blir overlevelse i Premier League.

Les: Bayern München-flopp har tatt avgjørelsen om veien videre