Anthony Martial

Franskmannen sto bak syv scoringer på 36 kamper forrige sesong, så langt i sesongen har det blitt hundre minutter fordelt på fem kamper (uten å komme på scoringstavla). Nå skal Solskjær ha gitt 25-åringen mulighet til billett ut av Old Trafford.

Det begynner å bli en stund siden Martial var en av de store i angrepet til United. Gradvis har franskmannen spilt en mindre rolle, og med Ronaldo i tillegg til fremadstormende Greenwood og Cavani i troppen, er mulighetene heller små for at dette skal endre seg.

Les: Presentert som ny trener – ferdig tre timer senere

Martial har fortsatt tre år igjen av den lukrative avtalen der han casher inn 250 000 pund i ukelønn, men med VM i 2022 trenger senterforwarden å være på banen fremover for å overbevise Deschamps (eller Zidane?).

Ifølge Eurosport har Manchester United gitt Martials representanter grønt lys for å se etter ny klubb med potensiell exit i januar hvis budet er det rette for United.

Med en markedspris på rundt 40 millioner pund og forventninger om tre millioner i ukelønn er det ikke mange klubber som er aktuelle i vinterens overgangsvindu. Ifølge Eurosport har Atletico Madrid sondert terrenget for å hente Martial, men endte opp med Antoine Griezmann.

Les på Engelske klubber: «En god dag for United og Phil Jones»

Eurosport hevder Martial aller helst vil kjempe om plassen hos Solskjær, men er ikke villig til å gå gjennom sesongen i en statistrolle.

Dette er en exit som begynner å virke naturlig. Vi tror det kommer desperate klubber i januar som ser redningsmannpotensialet i Martial.

OPPDATERT: Ligacup-kampen mot West Ham på onsdag styrket ikke akkurat Martials posisjon hos United.

Les: I trøbbel? Bare å kalle på Luis Suarez