Tre poengs lykkepille mot Chelsea. (foto: juventus, twitter)

Juventus har hatt en seig start på Serie A-sesongen med 8 poeng på 6 kamper og allerede ti poeng bak Napoli på topp. På onsdag kom det storfint besøk fra London. Siden forrige sesong Chelsea vant Champions League har Tuchel i tillegg fylt på med Serie As nestestørste målgarantist.

Men det ble ikke Romelu Lukakus kveld. Mulighetene var det flust av, men effektiviteten sviktet for belgieren. Max Allegri hadde bestemt seg for å spille kynisk forsvarsfotball, en strategi Thomas Tuchel tidligere har vist å beherske godt. Chelsea kom til onsdagens kamp med 1-0 skrell mot Manchester City, og hadde innsett at de ikke var uslåelige i Premier League likevel.

Les: Da er det ingen vei tilbake hos Barcelona

Juventus gikk ut på kamparenaen uten Dybala og Morata, men hadde EM-stjernen Federico Chiesa klar for å ta jobben med å avgjøre kampen.

Ut av garderoben etter pause og direkte i angrep. Lang ball fra Federico Bernandeschi til en Chiesa som effektivt dundret ballen opp i det nærmeste hjørnet til 1-0.

Thomas Tuchel var forståelig nok irritert etter kampen som endte med 1-0 tap.

– Vi kjempet med å skape vår egen rytme og intensitet, fordi de sto så dypt og var passive. Vi manglet løp. Vi var så gode på trening i går, men ikke gode og frigjorte nok i dag, sier Tuchel iføle BBC.

Les: Solskjær ikke i tvil: United har verdens beste!