Nu jäklar! (foto: Manchester United)

Det er ikke like «hot» å spille fotball i Tyrkia, selv om det er for Jose Mourinho som Premier League. Den svenske midtstopperen Victor Nilsson Lindelöf har et år igjen av sin avtale med Manchester United.

Det er få som tror at den avtalen blir forlenget. – Det har kommet interesse fra Saudi-Arabia, et salg til dem hvis helt klart legge igjen mest penger i kassa til Manchester United, men det har ikke fristet Lindelöf noe særlig.

Les: Newcastle United dropper ut av kampen om stigende La Liga-stjerne

Etter det ble klart at tidligere Manchester United manager Jose Mourinho for et par uker siden overtar den tyrkiske storklubben Fenerbahce tok det ikke langt tid før praten om å forene de to startet og riktig nok. Den portugisiske manageren tok kontakt og det skal ha vært samtaler mellom de to mens andre spiller i EM i Tyskland.

Ifølge Talksport er Everton interessert i å hente Victor Nilsson Lindelöf fra Manchester United. Manager Sean Dyche sies å være en «fan» av den svenske midtstopperen, som ryktes å være fri til å forlate Manchester United.

Manchester United-kollega Aaron Wan-Bissaka skal også være på Sean Dyche sin ønskelsite.

Victor Nilsson Lindelöf har representert Manchester United siden 2017.

Les på Engelske klubber: Manchester United henter inn spisslegende med 150 scoringer for å coache Højlund og gjengen

Sky Sports mener Victor Lindelöf kommer til å signere for Fenerbahce, da 29 åringen skal være overbevist at Jose Mourinho kan restarte hans karriere.