(c) Bilde: LA Galaxy: Ola Kamara

Den amerikanske serien MLS er igang og det er også Ola Kamara i sin nye klubb LA Galaxy. – Natt til i dag vant de 2 – 1 mot   Portland Timbers 2-1.

Ola Kamara befant seg inne i feltet forsøkte seg på et skudd, ballen gikk ut igjen og et nytt innlegg kom, da valgte Ola å score mål med brystet, med brystmålet åpnet LA Galaxy dagens scoringskonto og fansen skjønte i det øyeblikket hva de hadde.

LA Galaxy har en norsk stjerne

LA fansen hadde selvsagt forhåpninger, de hadde sittet på feil side av målmaskinen i hele fjor, da spilte Ola for Columbus Crew og plagde alle motstandere med å være konstant farlig og i scoringshumør.

Bare 2 minutter etter Ola sitt mål var han en del av et nytt angrep, denne gangen var det Romain Alessandrini som la på til 2-0.

Sebastian Blanco reduserte til 1-2 for Portland etter 66 minutter, men Galaxy-laget fikk med seg alle tre poengene i serieåpningen.

Kamara ble også kåret til banens beste spiller på MLS-nettstedet Mlssoccer, her kan du også se høydepunkter fra kampen

Mlssoccer: Signeringen fra Columbus Crew ser ut som en savnet ingrediens for LA. Han tilfører intelligens, besluttsomhet og gode avslutninger

Også Jørgen Skjelvik var på banen i seieren. Midtstopperen spilte hele kampen for Galaxy.