Neymar og Lionel Messi

De aller fleste regner med at Lionel Messi lander hos Manchester City på grunn av hans meget gode forhold til manager Pep Guardiola. Paris Saint-Germain er fullt i stand til å konkurrere med City både på penger og sjanse til å vinne Champions League, men de har så langt manglet den personlige relasjonen.

Neymar som scoret to mål for Paris Saint-Germain i Champions League seieren mot Manchester United på onsdag. (Du ser høydepunkter under) Har det som plommen i egget i Paris og ønsker å bli der på lang sikt. Dermed er han blitt den personlige relasjonen som de har manglet.

Etter kampen gikk startskuddet for Paris Saint-Germain kampanje for å lokke Lionel Messi over til klubben neste sommer.

Neymar sier at han aller helst vil spille på lag med Lionel Messi igjen, og han håper det vil skje neste år.

Les på Engelske klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

I 2017 forlot Neymar FC Barcelona til fordel for PSG, og i den forbindelse sa han også farvel med å ha Lionel Messi som lagkamerat. Den nå 28 år gamle brasilianeren at han igjen skal spille med Messi.

«Det jeg aller helst ønsker er å nyte å spille med ham igjen» sa Neymar til ESPN etter kampen mot Manchester United, der han scoret to mål i 3-1-seieren.


Brasilianeren ble deretter spurt om hvor gjenforeningen vil finne sted, og han svarte: «Han kan spille i min posisjon. Det vil ikke være noe problem for meg. Definitivt neste år må vi gjøre det»

Paris Saint-Germain eier Nasser Al-Khelaïfi sin drøm om verdens råeste angrepsrekke bestående av Neymar, Kylian Mbappe, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo er ett skritt nærmere.


Les på F7: Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Mens Neymar har kontrakt til 2022 i PSG, har Lionel Messi bestemt seg for å Barcelona til sommeren.