Therese Johaug

Hvis noen tror at vår skiprinsesse Therese Johaug, bare har ligget på sofaen, sett alle sesongene av Supernatural og spist Bamsemoms tar feil. – Det er en topptrent skiløper som har sovet ferdig utestengelsen og kan trene med landslaget.

18. februar er en dato som Therese har sett frem til i lang tid, det har vi også og vi er rimelig sikre på at hennes landslagskolleger også har savnet henne.

«Det er en bra dag. Det er kjempebra å komme så langt. Det er ikke lenge igjen før hele utestengelsen er over. Det er en merkedag med tanke på at hun er inne igjen på laget», sier manager Jørn Ernst til Eurosport

(c) Foto: Langrenn.com. Dette har vi savnet. Therese Johaug

 

Det er ikke mulig for Therese å konkurrere enda, som du sikkert husker varer utestengelsen til 17.april. WADA-Koden og NIF lov gir imidlertid en utestengt utøver mulighet til å trene med landslaget når det er to måneder igjen av utestengelsen.

Therese Johaug er i Seiser Alm og trener og vil ikke reise til OL-byen. Hun har mulighet til å trene sammen med landslaget fremover, men hennes manager sier Therese vil følge sitt eget løp og ført bli en aktiv del av landslaget etter sesongen er over.

 

 

Another day in paradise?☀?

Et innlegg delt av Therese (@johaugtherese)