Har fått til mye, men blir ikke nok neste sesong. (foto: chelsea, twitter)

Vi skjønner ikke helt hva som har skjedd hos Pedro, men denne uken uttalte han i et radiointervju at han ikke kom til å forlenge kontrakten med Chelsea. Da rant det inn med takk-for-alt-du-har-gjort-for-klubben meldinger.

Kontrakten til Pedro løper ut (en eller annen gang) i sommer, men tydeligvis er ingenting avgjort om veien videre, på tross av spanjolens: «Jeg avslutter kontrakten min, men akkurat nå er det ikke det viktigste.»

Les: Barcelona rives i stykker

-Jeg har sett mange beskjeder for Chelsea-supporterne som sier farvel og takker meg for tiden i klubben. Det setter jeg pris på. Men jeg vil gjerne fortelle supporterne at jeg fortsatt ikke har snakket med klubben om forlengelse, sier Pedro til klubbens hjemmeside.

Hæ, noen få måneder før kontrakten løp ut og dere har ikke engang pratet sammen?

-Jeg vet ikke om jeg fortsetter eller ei. Jeg må snakke med klubben først, så får vi se, avslutter Pedro.

Les på Popidol: Hva ville du valgt: Å spille for klubben du elsker eller 5 millioner i uken?

For oss virker det som Chelsea ikke ønsker å skape noe unødvendig uro i disse virustider, og sendte Pedro ut for å roe supporterne.

Chelsea-supporterne kan nå sende sine takk-og-lov-for-at-det-ikke-var-sant meldinger. Vi tipser Lampard og gjengen om å skype med spillerne sine i disse uoversiktlige tider. Supporterne trenger ingen flere av disse historiene: «Nå er det slutt – nei, det er det ikke.»

Bare så det er sagt: Vi tåler definitivt flere sesonger med Pedro i Chelsea-drakten.

Les: Evertons store sommerdeal ser ut å gå i vasken