ESPN: United i forhandlinger med ny midtbanespiller

Er ikke skremt av "flopping" i Madrid. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjærs plan for å dominere kamper fra midtbanen begynner å ta form. Nå går det i retning av ny forsterkning i tillegg til Fernandes.

United ble linket til Thomas Lemar-overgang allerede i 2018 uten at det kom noen bud fra Old Traford. Monaco-spilleren endte i Atletico Madrid for rundt 835 millioner kroner, men har slitt skikkelig med å overbevise Diego Simeone.

Les: Bekreftet: Spiller straffes med bot på 200 millioner kroner

Bare 31 La Liga-kamper fra start i løpet av 18-måneders perioden har fått Atletico-manageren til å slenge ut kommentarer om at franskmannen ikke lever opp til forventningene, og åpner opp for en Lemar-exit til sommeren.

Denne muligheten akter ikke United å gå fra seg.

Ifølge ESPN har Lemars representanter allerede startet forhandlinger med United om en overgang før 2020/21-sesongen (når dette enn blir).

Les: The Sun: Paul Pogba ferdig i Manchester United

Selv med tre år igjen av kontrakten med Atletico skal United, med Simeones thumbs up, føle seg trygge på at denne gangen skjer det.

Ifølge Football-espana følger det med en god nyhet som følge av Lemars «flopping». Atletico har innsett at de går på et tap på Lemar, og skal være villige til å akseptere bud på «bare» 540 millioner kroner.

Vi tror Solskjær og gjengen har såpass teft at de er trygge på at Lemar har mer inne enn han har vist i La Liga.

Dette skjer.

Les: Daglig krise for Coutinho