Fikk være med på de første kampene med Ronaldo-moro. (foto: united, twitter)

Denne sommeren er det ingen Solskjær som overbeviser Jesse Lingard om å bli på Old Trafford. Det er derfor ingen som forventer å se klubbens tidligere topptalent på akademiet ønske Erik Ten Hag velkommen. Det som er spennende nå blir å se valget av veien videre.

At Lingard kan levere topp prestasjoner i de beste ligaene er det liten tvil om, utfordringen blir å finne klubben som utnytter styrkene til 29-åringen med en imponerende karriere hos United.

Les: Skulle til russisk klubb i mars, nå sitter speidere fra Barcelona og Manchester United på tribunen

Unge Lingard var del av United-laget som vant 2011 Youth Cup, har scoret i to finaler for seniorlaget: 2016 FA Cupfinale og 2017 Ligacupfinale. Han scoret i Community Shield 2016 og var del av laget som vant Europaligaen under José Mourinho i 2017.

(fra transfermarkt)

Hos Solskjær ble det så som så, men i løpet av 16 kamper på banen på utleie til West Ham, storkoste vingen seg med 9 scoringer og 5 assists.

Ble del av The Band. (foto: west ham, twitter)

Solskjær som hadde overbevist Lingard om å bli, forsvant, Ralf Rangnick enset knapt at han hadde Jesse Lingard i troppen.

Les på Tysk fotball: Lukas Hradecky har ingen grunn til å angre på at han takket nei til Manchester United

Flere klubber har vært på for å signere Lingard når han spaserer ut av Old Trafford som free agent, men ifølge ESPN er det to Serie A-klubber som deler pole position for signeringen: Juventus og AC Milan.

Det er tilbud i Premier League, men vi blir ikke overrasket hvis 29-åringen åpner en helt ny dør. Det meste dreier seg nå om å komme i posisjon til å overbevise landslagstrener Gareth Southgate om at Lingard må med til VM i november/desember.

Zlatan stiller som ambassadør for AC Milan. (foto: lingard, instagram)

Vi holder en neve knapper på at mentor og kompis Zlatan har gitt Lingard «ordre» om å plassere signaturpennen på kontrakten til AC Milan.

Les: Bayern München har tatt kontakt med en av ten Hags favoritter i midtforsvaret