Begynte bra.(foto: united, twitter)

Han har vært på banen som innbytter totalt 63 minuter på 5 Premier League-kamper. På tross av tynt med spilletid har 28-åringen bidratt med to scoringer, inkludert den viktige matchvinnende scoringen i siste minutt mot West Ham i september. Selv om United har snublet i flere seriekamper, har ikke Solskjær gitt Lingard mer ansvar. Ifølge ESPN er tålmodigheten slutt.

Lingard har kontrakt som løper ut i juni, ifølge ESPNs kilde har 28-åringen takket nei til ett tilbud om forlengelse og har ingen planer om å sette igang med nye forhandlinger. Bare én kamp fra start på Lingard i ligacupkampen mot West Ham i september, forteller nok om Solskjærs prioriteringer.

Les: Supporterne har koster Feyenoord millioner

ESPNs kilde hevder vingen kan be om utleie i januar før det blir permanent overgang i sommer. Spørsmålet blir: Til hvem?

Ifølge ESPN har Newcastle (ikke overraskende), Tottenham og Everton vist stor interesse for tjenestene til Lingard, men de fleste piler peker mot West Ham. Leieoppholdet forrige vinter viste at David Moyes og West Ham-troppen ga de perfekte arbeidsforholdene for United-spilleren.

The Band. (foto: west ham, twitter)

Hvilken klubb det blir er det altså fortsatt litt spenning rundt, men at det blir er det liten tvil om. Gareth Southgate satte igjen Jesse Lingard utenfor da England møtte Albania og San Marino i VM-kvaliken. I stedet ble ferskingene Emile Smith Rowe og Conor Gallagher hentet inn – begge med fast spilletid i klubbene sine denne sesongen.

Det siste Lingard-kapitlet på Old Trafford skrives nå ferdig.

Les: Da har Rangers bestemt seg for Gerrard-erstatter