Siste dag med gjengen. (foto: united, twitter)

Mens kritikerne teller ned dagene til Ole Gunnar Solskjær får sparken, og Pogba og gjengen sliter med å komme seg i posisjon til å gjøre noe med den historisk dårlige start, går det økonomisk strålende for Manchester United.

Egentlig helt selvmotsigende, men United har bygget seg opp en enestående posisjon som gjør at noen sportslige uår ikke skader klubb-økonomien.

Les: Hjelper ikke å være stortalent hos Liverpool – nå vanker det straff

General Motors kom inn som draktsponsor med Chevrolet i 2014 og har en avtale som går ut 2021. Ifølge ESPN blir neste sponsoravtale historisk.

Historisk innbringende for klubben.

For ifølge kilden til ESPN har flere globale merkevarer vist interesse for å bli Uniteds neste hovedsponsor, noe som vil få den eksisterende syvårsavtalen med GM på rundt 5 milliarder kroner til å bli lillebroren.

Les på Popidol: Victoria’s Secret kryper til korset og fronter med en «plus size» modell for første gang

Pytt, pytt, ingen trofeer i Premier League siden 2013 og nå 12. plass med to poengs klaring fra nedrykksstreken, hva gjør vel det når du heter Manchester United.

Kilden hevder også at den ekstra inntekten fra sponsorkontrakten skal sprøytes inn på overgangsmarkedet for å etablere United som en reel utfordrer til titlene i England og Europa.

Igjen.

Les: OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag

Men om Ole Gunnar Solskjær får oppleve dette, det får de neste månedene vise.