Blir liksom aldri ferdig, dette her. (foto: sanchez, twitter)

Solskjær og United er under press. Etter det sure tapet mot Crystal Palace, der de røde sliter med å få ballen mellom stengene – og Anthony Martials skade – må det nå ty til desperate tiltak.

Og dette kan godt betegnes som desperat. Alexis Sanchez er av mange ønsket bort fra Old Trafford helt siden han satt sine dyrt lønnede fotballsko i Manchester. Så når det nå dreier seg om siste fase i forhandlingene før overgangen til Inter skulle være på plass – og United vurderer å skippe hele greia – da oser det desperasjon.

Så hva er historien?

Ifølge ESPNs kilde, har den leie muskelskaden til Martial i lørdagens kamp mot Palace  skapt usikkerhet. Kilden hevder at United nå tvinges til å vente med å godkjenne Sanchez-overgangen til de vet mer om skadeomfanget til Martial.

Les: Sportsdirektør Monchi har snudd opp ned på Sevilla

Det skal skannes denne uken, men etter å ha sett Martial knapt i stand til å bevege seg ute på banen på tampen av Crystal-kampen, ser det ikke så lyst ut.

For Sanchez betyr dette altså at han igjen må mobilisere motivasjon nok til å spille for supporterne og klubben som ønsker ham langt unna Old Trafford.

Les: Emre Can forlater Juventus

Fem scoringer på 45 kamper siden 2018 taler ikke om at dette er noen løsning for verken klubb eller spiller. Og plutselig virker en Lukaku fortsatt i rødt ikke så altfor ueffent?

Martial, please get well.