Pochettino. (foto: psg, twitter)

Klaffer alt for PSG, er det ikke nødvendig med et kjøp av Liverpool-spiller, men Mauricio Pochettino er fortsatt ikke trygg på at Kylian Mbappé følger PSG neste sesong. Det jobbes med planen de håper skal slippe.

For Mbappé er og blir førstevalget til Pochettino, noe annet ville også vært snodig. Franskmannen har kjørt en uoffisiell konkurranse med Erling Haaland om scoringer denne sesongen, der Mbappé står med 39, 8 av dem i Champions League, mens gutten med pannebåndet står med 39, 11 av dem i Champions League.

Les: Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard

Neymar valgte å forlenge med PSG, Kylian Mbappé nøler. Dette har fått sportsdirektør Leonardo til å rigge for plan B hvis 22-åringen velger exit. Ifølge ESPNs kilde står Mohamed Salah sentralt på lista.

Egypteren har vært på Anfield i fire år, og PSG håper timingen er riktig med Salah klar for luftforandringer – og spill i Champions League hvis Liverpool snubler.

Klopp har tidligere i år uttalt at han ønsker fronttrioen Salah, Mané og Firmino med videre etter sommeren, men med tegn fra Salah på at han ikke helt er fornøyd med forholdene denne sesongen, kan det utløse en exit hvis Salah-fan Pochettino mister Mbappé.

Ifølge Goal kommer Liverpool ikke til å slippe Salah for mindre enn 80 millioner pund. Selges Mbappé, blir dette småpenger for PSG.

Be adviced: Dette overgangsvinduet blir noe helt for seg selv.

Les: Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg