Unay Emery

Edinson Cavani er toppsccorer med 22 mål så langt i Ligue 1 med skadede Neymar på andreplass med 19 mål. Kylian Mbappe stjerneskuddet som er på lån fra Monaco har foreløpig 10 mål. 

Kylian Mbappe blir offisielt en Paris Saint-Germain-spiller i sommer etter at de trigger kjøps-klausulen.  Paris Saint-Germain sin 5-2-seier over Strasbourg på lørdag 17 februar sørget for at de kommer på det punktet i sin låneavtale at det utløseren en permanent overgang. En overgang som ifølge ESPN FC-kilder er verdt € 180 millioner med tillegg av bonuser.

Les: “Vi føler med Neymar, men det kommer til å bli en vanskelig kamp uansett”

Det er bare lagkamerat Neymar som er dyrere i verden, da han kom til Barcelona i sommer var det for  € 222m-signering

Forholdet mellom Neymar og Paris Saint-Germain skal ikke være det beste om dagen. Ryktene vil ha det til at verdens rikeste klubb har intensivert arbeidet med å skaffe en ny stor angrepsspiller i Premier League.

Mbappe har scoret 10 mål og gitt syv assists fra 19 Ligue 1 kamper denne sesongen, men savnet Strasbourg-vinneren gjennom suspensjon.

I mellomtiden vil PSG-backe Dani Alves savne neste ukes Coupe de France kvartfinale sammenstøt med bitter rivaler Marseille etter sin bestilling over helgen.