ESPN: Ny kandidat til manager-jobben hos Manchester United

1018
Har alt - kan få mer. (foto: united, twitter)

Solskjær har så vidt kommet innenfor portene før det begynner å snakkes om kandidater til den permante manager-jobben hos Manchester United.

Det har tidligere blitt pratet om Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane, men United innser at denne prosessen må gjøres på en skikkelig måte, og tar nå for seg kandidater som har pondus nok til å heve klubben de siste tre hakkene.

Tvilsomt at denne luringen forlater London med det første. (foto: tottenham)

ESPN har tidligere vist at de får med seg mye av det som skjer på Old Trafford, og skal nå ha hørt at Juventus-manager Max Allegri er satt på shortlist over mulige erstattere.

Italieneren har kontrakt med Juventus til 2020, men har tidligere gitt signaler om at han mer enn gjerne flytter til Premier League. Da tenker vi Allegri ikke har problemer med å gjøre seg lekker for United de neste månedene.

Skal nå toppen. (foto: juventus)

Les: Sarri må klare seg uten en av sine favoritt-spillere

Vinner Juventus Champions League under Allegri, stiller italieneren ekstremt sterkt. Juventus vil ha mer – og United vil ha en vinnerskalle på sidelinjen.

Selv om vi heier på Ole Gunnar og tror han har muligheter til å lede United permanent til nye høyder, er det litt urettferdig når CV´ene sammenlignes. Allegri kan smykke seg med fire Serie A-titler på rad og deltagelse i Champions League-finale i 2015 og 2017.

Finner gode spillere hos United også. (foto: juventus, twitter)

Les: Kritikk: Solskjær er bare en ordinær manager med halv hjerne

For Solskjær teller én ting: bruke de neste månedene til å fjerne tvil om at du er manageren for de store begivenhetene.

4. plass i Premier League og finale i Champions League holder nok konkurrentene unna. (foto: united, twitter)

Les: Everton-manageren: Mina mangler noe ekstremt viktig i Premier League