Vårt favorittbilde av Mourinho. (foto: tottenham, twitter)

Når en manager og klubbledelse møter motgangsveggen, rettes blikket automatisk bort fra seg selv og mot «de andre». Hos Tottenham har en 29-åring nå fått post-it lappen med get lost på ryggen.

Det var full fanfare hos Tottenham da klubben vant kampen om Matt Doherty i august. Høyrebacken hadde vært knallsolid for Wolverhampton, og en av brikkene til Nuno Santo som løftet ulvene opp i Premier League – for å bli der.

Les: Må være tidenes største bløff hos Barcelona

Rundt 155 millioner kroner ble skjøvet over bordet for iren, nå skulle 29-åringen med Mourinhos coaching ta neste steg hos og for Tottenham.

Bare ni Premier League-kamper fra start denne sesongen, to av dem siden nyttår, forteller at historien ikke har tatt den vendingen Mourinho planla.

Da Doherty ble sendt inn som venstre ving-back i det forsmedlige tapet mot Liverpool, sendte ifølge ESPN Mourinho kontinuerlig illsinte meldinger til Doherty gjennom kampen. Ifølge ESPNs kilde er frustrasjonen stor hos manageren for Doherts «manglende progresjon».

29-åringen signerte for fire år forrige sommer, og er trolig lite lysten på å gi seg. Men etter at Serge Aurier plutselig har begynt å levere, hevder ESPNs kilde at mye taler for at Mourinho ønsker å sette Doherty ut på markedet ved første anledning.

Tottenham står nå med fem tap på de siste seks kampene. Spørsmålet blir om Mourinho kommer til å få ansvaret for hvilke spillere som skal sendes ut i sommer. Så langt ser det ut som Mourinho selv kan bli den første.

Les: Ronaldo befinner seg fortsatt i en annen etasje