Pogba. (foto: united, twitter)

Det meste er skrevet om Pogba de siste sesongene, mot Liverpool skrev franskmannen selv et nytt kapittel. Etter femten minutter på banen i andre omgang ble Pogba sendt i dusjen med rødt kort. United lyktes med å snu en elendig førsteomgang mot Atalanta, men mot Klopp og gjengen ble det umulig med ti mann på banen den siste halvtimen.

Ikke at Pogbas røde kort skal ha noen betydning på veien videre, men det blir litt beskrivende for Pogbas opphold hos Unitd: Fra det største og mest geniale til det hodeløse og uinspirerte.

Les: Spansk media: Tidligere dansk u-landslagstrener hopper inn for Barcelona

Prosessen for en eventuell kontraktsforlengelsen på Pogba har vært lang og kronglete. Agent Raiola har pisket opp stemningen og jobbet aktivt for å overtale klienten til å ditche United, Pogba har selv bidratt til å skape usikkerhet med tidligere uttalelser som peker sterkt i retning exit Old Trafford.

I sommer kan Pogba spasere ut av Manchester som free agent, der klubber som Real Madrid, Juventus og PSG garantert vil stå med åpne armer. Ifølge ESPNs kilde har klubbledelsen hos United, etter å ha fått gjentatte tilbud sendt i retur, akseptert at Pogba ikke kommer til å signere forlengelse. Nå forberedes det på at spilleren til 90 millioner pund er historie til sommeren.

Bros. (foto: united, twitter)

Ifølge ESPNs kilde opplever ikke Glazer familien noe stress med at Pogba går som free agent i sommer. Verdien av å ha spilleren på banen gjennom de siste fem månedene av sesongen er større enn å hasteselge til en lav sum i januar.

For tiden må United innfinne seg med at Pogba sitter på tribunen mot Tottenham, Manchester City og Watford. Taklingen av Naby Keita på Old Trafford fortsetter å svi.

Les: Ancelotti rykker ut og gir Koeman en brei skulder å gråte på