Big Harry is back!. (foto: spurs, twitter)

Med Edinson Cavani på vei ut på free transfer før neste sesong, må og skal Rangnick fylle opp på topp. Mens det ventes på den permanente manageren, ventes det ikke på å legge slagplan for sikre seg Harry Kane til Old Trafford.

Det er ikke noen nytt at United har ønsket seg den engelske landslagsspilleren som frem til uroen rundt overgangen til Manchester City hadde scoret jevnt og trutt i Spurs-drakta. Kane ble holdt igjen av Daniel Levy og gjengen, fikk en seig start på sesongen. Så kom Conte og ting begynte å løsne for 28-åringen.

Les: Juventus vet de er eneste mulighet for Paul Pogba

7 scoringer på de siste 7 Premier League-kampene viser at Big Harry er tilbake.

Ifølge ESPNS kilder jobber Manchester United aktivt med «kartlegge mulighetene» hos Tottenham for å hente Kane til Old Trafford. Spurs viker ikke fra prislappen på godt over milliarden for Kane hvis det først skal bli en exit, ifølge ESPNs kilder har United-ledelsen signalisert at de «putter inn» Anthony Martial i handelen pluss pund.

Les på Tysk Fotball: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

Det er ikke tilfeldig at Martial hentes frem for å sweeten the deal, Ifølge ESPN har Tottenham tidligere sjekket tilgjengeligheten til Martial. Franskmannen har fortsatt kontrakt hos United til 2024 (som Kane), har gjort det rimelig bra hos Sevilla på utleie (1 scoring og 1 assist på 8 kamper), men signalene fra La Liga-klubben er at de trolig ikke benytter muligheten til fast overgang.

Hos United er det også usikkerhet rundt Ronaldos vei videre. Mr. Hattrick har kontrakt for til 2023 pluss opsjon på nytt år, men Ifølge ESPNs kilder har CR7 ikke tatt avgjørelsen på hvor han spiller neste sesong.

Les: Ingen selvfølge at mannen Manchester United gir gullbilletten til sier «Yes, please»

Fly me to the moon.(foto: sevilla, twitter)

Da er vi tilbake til Harry Kane. ESPNs kilder sier United tror/håper faktor Martial vil få Levy og gjengen til å bringe ned forventningene fra 100 millioner pund+.

Litt skeptisk.