The never ending Pogba-story ser ut til å fortsette. Etter at franskmannen har spilt seg opp til et nivå som begynner å kunne forsvare lønna hos United (alt er relativt) har det vært spekulert i om Pogba og Solskjær har funnet et arbeidsforhold som vil gi reslutater de kommende sesongene. Hadde det ikke vært for den raskt fremrykkende datoen neste sommer når Pogba trekker free agent-billetten.

Ifølge ESPNs kilde har frykten for at Pogba går gratis fått United til å posisjonere seg for forhandlinger om veien videre. Denne sommeren er siste sjanse til å få noen solide never euros for Pogba hvis kontrakt ikke forlenges.

Les: Sky Sport: Maurizio Sarri henter Chelsea-spilleren han fikk til å skinne

Det skal ikke mangle på interessenter, men ifølge ESPNs kilde har verken Real Madrid, Barcelona, eller Juventus kommet med noe konkret.

Mystisk?

Ikke nødvendigvis. Ifølge ESPNs kilde er trioen pluss PSG interessert i Pogba når han går på free transfer neste sommer.

(foto: united, twitter)

Les på Popidol: Tidligere Manchester United-stjerne møtte UFO

Agent Mino Raiola har gått ut med å si at klienten ikke kommer til å signere ny kontrakt på Old Trafford, men ifølge ESPNs kilder har Solskjær og gjengen ikke gitt opp håpet om at 28-åringen forlenger.

Samtaler mellom United og Poba er planlagt til etter EM, men med Raiola i kulissene, kan i praksis alt skje. Føler ikke agenten at han får skviset nok ut fra United, er veien kort for at United må gi fra seg 89 millioner punds signeringen for nothing.

Denne blir tricky.

Les: Gigantisk bytteavtale! Fra en seriemester til en annen