ESPN: Liverpool er bekymret for skaden

Urolig. (foto: liverpool, twitter)
Top Article ad

Liverpool-supporterne kommer sannsynligvis til å fortsette med feiringen av 3-1 seieren resten av uken, men bak i kulissene brer det seg en bekymring hos klubben.

Igen dreier det seg om ankelen til Mohamed Salah.

Denne gangen var det en tøft møte med Fernandinho på søndag som har fått ankelen til å skape mer problemer for egypteren. Helt siden Hamza Choudhurys hodeløse takling av Salah i oktober har ankelen vært et tema.

Les: Daily Mail: Det kommer en spektakulær United-overgang i januar

Ifølge ESPN ønsket det medisinske teamet hos Liverpool å beholde Salah på Merseyside for skanning, men 27-åringen skal ha insistert på å reise på landslagssamling med Egypt og ta undersøkelsen her.

Dermed må Liverpool tvinne tomler og vente på tilbakemelding fra den eksterne skanningen – og håpe på at Salah holder seg unna kampene mot Kenya og Komorene.

Les på Popidol: Lindsey Vonn i «nakenkjole» til egen HBO premiere

Ifølge ESPNs kilde er ikke Liverpool så rent lite bekymret når det gjelder skaden toppscoreren ikke ser ut til å bli kvitt.

For etter landslagspausen venter en ekstremt hektisk periode frem til nyttår for Liverpool med kamp hver 5. dag.  Da vet Klopp at han behøver Super-Salah på plass der han er som best.

Les: Zidane ber Deschamps våkne opp