Dave Brailsford og Jim Ratcliffe legger sine planer for neste generasjon Manchester United-tropp - og Old Trafford.

Bare Chelsea og PSG har brukt mer penger enn Manchester United på spillerkjøp siden 2018. Forskjellen er at Premieskapene på Old Trafford i løpet av disse årene har blitt fylt opp med ett fattig trofé. Ikke overraskende henter Sir Jim Ratcliffe inn en kapasiteten som skal skape en revolusjon på rekrutteringsfronten hos en av verdens største klubber.

Ratcliffe og INEOS-gjengen har på plass signeringen av en av byrival Citys nøkkelpersoner, Omar Berrada, ny sportsdirektør er blinket ut hos Newcastle. Dan Ashworth står øverst på lista, ifølge ESPNs kilder skal sportsdirektøren, med bakgrunn fra eliteutvikling i det engelske fotballforbundet og oppbygning av Newcastle-troppen etter eierskiftet, bli Uniteds director of football. Ashworth er også i sin periode fra 2018 til 2022 hos Brighton tillagt stor del av æren for at Brighton har vært en av de mest suksessrike Premier League-klubbene på overgangsmarkedet.

LES: Bayern München har kjørt seg inn i samme situasjon som da Manchester United sparket Solskjær

Med seg får Ashworth trolig Brightons head of recruitment, Sam Jewell, som har vært med på den gedigne suksesshistorien i den engelske badebyen.

Ifølge ESPNs kilder forhandler United med Newcastle om å kjøpe fri Ashworth, der det ser ut som 52-åringen kan bli tilgjengelig for overgang til Old Trafford i løpet av de nærmeste dagene. Her ble det en kort hilserunde, før Ashworth starter den store rekrutteringsrevolusjonen hos Manchester United.

F7: Barcelona mottar en oppsiktsvekkende søknad fra treneren hos en av verdens største klubber

Man United-supporterne er mer enn klare for endringen.