ESPN: Jose Mourinho er klar når Premier League-klubben ringer

Payback time! (foto: united, twitter)

Vi trodde den tidligere United-manageren skulle finne seg en annen lekegrind etter den kjedelige sortien fra Premier League. Men skal vi tro ESPN, kan returen komme rimelig kjapt og uventet.

Mourinho har tidligere sagt han venter på det perfekte tilbudet der eierne og lederne skjønner fotball (les: Deler hans visjon, arbeidsmetode og tidsperspektiv).

ESPNs kilde har nå fortalt at Mourinho er interessert i Prosjekt Arsenal.

Les: United advares mot å svi av én milliard kroner

Det blir selvfølgelig spekulasjoner når nåværende Arsenal-manager Unai Emery har en dårlig periode, men det at Mourinho skal ha sendt ut røyksignaler om at han er villig til å vurdere jobben, kan også sette igang en tankeprosess hos Arsenal-ledelsen.

Les på Popidol: Et langt skritt i retning av Harry Potters usylighetskappe.

Mourinho har så langt nøyd seg med å kommentere Premier League-sirkuset for sine oppdragsgivere i TV-bransjen, men er altså fristet til å sikte seg inn mot sitt tredje Premier League-trofé med kandidaten Arsenal.

Før Arsenal begynner å leke med tanken om å hente inn solstrålen Mourinho og gi Emery sparken, bør de tenke nøye om de kan møte forventningene til portugiseren. 56-åringen går ikke over dørterskelen på Emirates Stadium før han er garantert at han kan skaffe seg spillerne han mener må til for å vinne ligaen/e.

Koste hva det koste vil.

Les: Zidane har pekt ut den kommende Real Madrid-manageren

Vi kjenner at det begynner å krible litt med utsiktene til å få vannflaskekasteren Mourinho tilbake til balløya.