ESPN: Inter Milan tilbyr Icardi på utleie

Det hjalp vel heller ikke å legge ut bilder som dette foran snuten til italiensk presse... (foto: nara, twitter)

Vi har nettopp skrevet om at det nærmer seg en nødløsning for Icardi. Ifølge ESPN har agentfrue et tilbud på bordet som kan ende opp som en glimrende løsning.

På papiret.

Nå er Wanda Nara kjent for å stille krav på vegne av sin fotballmann, som får klubber til å velge bort argentineren som alternativ på spissplass.

Hos PSG er ledelsen vant til fantasifulle krav fra unge fotballsparkere, så kanskje dette er løsningen?

Les: Det blir løsning for Liverpool og Duncan

Ifølge ESPNs kilde har Inter tilbudt PSG leie av den argentinske uråkråka for sesongen. Det virker som Inter har innsett at det ikke er nok tid for å få i stand et salg denne sommeren, samtidig som PSG og Paris må virke lokkende nok for Icardi-duoen.

PSG har ikke problemer med å bære lønna til Icardi, og har for tiden sitt å slite med. Edinson Cavani og Kylian Mbappe hinker rundt med skade, og Neymar som nå ser ut til å måtte mobilisere seg for å bli i Paris, er alt annet enn spilleklar.

Les på Popidol: Selvfølgelig er inspirasjonen til et nytt Cure-album tragisk

Vil dette betyr at Icardi i troppen – som også befinner seg langt utenfor kampform etter flere måneder i fryseboksen – er en løsning for Thomas Tuchel?

Kanskje. Men velger PSG Icardi de neste timene, har de samtidig hentet nok en potensiell «bombe» – hvis arbeidsdagen til Icardi ikke går hans vei.

Les: Bekreftet: Fernando Llorente kan juble i ny klubb

Tricky, dette her, men vi skal ikke glemme at Icardi under de rette forholdene sto bak 121 scoringer på 219 Serie A-kamper.