Tilbake på banen. (foto: kane, twitter)

«Harry is our player, period,» kom det fra Nuno Santos på sin første pressekonferanse tidligere i sommer. På mandag var det forventet at Spurs-manageren skulle ønske Kane smilende velkommen til deres første trening sammen.

Ifølge Sky Sports ble det no show på 28-åringen. Det var gjort klart for Covid-19-test og den rutinemessige blodprøven, Harry Kane valgte å ikke møte opp.

Les: Bodø/Glimt satser på OBOS-Ligaens største talent

Noe så udramatisk som en bad hairduo day som holdt Kane borte fra jobben? Ifølge ESPNs kilde jobber Premier Leagues største assist -og målprodusent med å tvinge gjennom en exit fra Tottenham. Både Manchester City og Chelsea er ifølge ESPN i posisjon for å ta imot Kane, med City i pole position.

Les på Engelske klubber: Swansea henter MK Dons manager

Det skal være en gentlemans agreement mellom Daniel Levy og Kane om at klubben skal åpne opp for bud i sommer, men tidligere uttalelser fra Levy og nå Santo, tyder på at det ikke er noe gentlemanly over prosessen.

Med sesongåpning mot nettopp Manchester City 15. august, begynner det å haste med å bli enige. Hvilken banehalvdelen Harry Kane starter på, er fortsatt uvisst.

Les: Danny Ings blir symbolet på et sykt systemet