I manko på midten før West Brom-kampen. (foto: united, twitter)

Solskjærs utfordringer i troppen ikke er i nærheten av de Klopp opplever etter at store deler av forsvaret hans sitter på skadebenken, men mot West Bromwich på lørdag kan United-manageren bli tvunget til å tenke nytt i midtforsvaret.

Duoen Harry Maguire og Victor Lindelöf er og blir førstevalget til Solskjær, men i løpet av landslagspausen har begge dratt på seg skader som skaper usikkerhet før Premier League-kampen.

Les: Blåser opp til storm i Newcastle

Ifølge ESPNs kilde er United i tvil om spillerne blir klare i løpet av de neste dagene. Maguire spilte nitti minutter mot Island på onsdag, men det ble rapportert om smerter i foten etter kampen. På torsdag blir det retur til Carrington for sjekk og dom.

Victor Lindelöf skal ha spilt store deler av sesongen med en trøblete rygg, noe som ble tydelig i Everton-kampen før landslagspausen. Likevel har Lindelöf spilt for Sverige. Det ble nitti minutter i 2-1 seieren over Kroatia, men mot Frankrike på lørdag måtte United-spilleren gi seg i andre omgang.

Ifølge ESPNs kilde er det medisinske teamet hos United bekymret for omfanget av svenskens ryggskade.