Phil Neville har fått Beckham til å prate med andre enn nesten-pensjonister fra de beste ligaene. (foto: united, twitter)

Inter Miami endte på en 10. plass i MLS Eastern Conference i deres debutsesong. Nå planlegger Beckham og de andre klubbeierne å hente inn en av kompisene til Beckham for å sikre en nødvendig stigning i prestasjonene.

Paul Scholes? Nope. Gary Neville? Ryan Giggs? Nope. Ole Gunnar Solskjær? Nope, opptatt.

Les: Solskjær rister oppgitt på hodet, men vet samtidig at han har lykkes

Ifølge ESPNs kilde har Beckham satt seg ned med broder Neville for å ble enige om managerjobben hos Inter Miami. Diego Alonso er enn så lenge manager for MLS-klubben, men etter uttalelser fra Inter Miami om at fremtiden hans i klubben fortsatt ikke er bestemt, er bildet skapt om at Alonso er historie. (Og bekreftelsen på at Alonso er ferdig som manager kom senere på torsdag)

Phil Neville eier League Two-klubben Salford City sammen med blant annet Beckham, så de to gutta har holdt kontakten etter United-tiden.

Les på F7: Sundby mot verden

Neville jobbet en sesong som trener under David Moyes i 2013/14, fikk en kort periode hos Valencia under Nuno Santo i 2015/16-sesongen og har vært hovedtrener for Englands kvinnelandslag siden 2018. Ifølge ESPNs kilde jobbes det med å få det engelske fotballforbundet til å slippe Neville for å komme inn hos Inter Miami i god tid før sesongen starter i USA.

For oss høres dette ut som en done deal.

Les: Sør-amerikansk fotballekspert lover United at det de nå kjøper er the real deal