Kan ikke skjønne at Pochettino sier nei hvis muligheten byr seg. (foto: tottenham, twitter)

På fredag leder Quique Setién Barcelona i kvartfinalen i Champions League mot Bayern München. Den tidligere Real Betis-manageren er tydeligvis forventet å tryne, for hos Barcelona har de allerede begynt prosessen med å finne erstatteren.

Setién ble ansatt i janauar, men har ifølge ESPN slitt med å skaffe seg den nødvendige respekten og autoriteten blant spillerne. Dette betyr at neste manager som entrer Camp Nou skal ha en respekt fra Barcelona-stjernene enten for prestasjonene sine som spiller, manager eller i begge rollene.

Ifølge ESPNs kilde jobber Barcelona nå aktivt med å blinke ut kandidater til å ta over managerjobben.

Les: Bekreftet: Zlatan har begynt å sende talentene til AC Milan

Navnene som går igjen er: Ronald Koeman, Mauricio Pochettino og Xavi Hernandes.

Xavi forlenget nylig med Al-Sadd og bedyrer at tiden ikke er inne for en retur til Camp Nou, mens Pochettino har bakgrunn som manager hos rivalen Espanyol og har gitt noen kommentarer om at å takke ja til Barca kan skape litt utfordringer.

Les på Popidol: Dragkampen mellom Fortnite og App Store fortsetter

Da har vi Ronald Koemann, som nylig kjøpte seg hus i nærheten av Barcelona, men står på sitt om å fortsette jobben som nederlandsk landslagstrener til etter EM neste sommer.

Altså sånn passe kaotisk slik det har vært hos Barcelona de siste sesongene. Vi får håpe at Messi og gjengen gjør tilværelsen litt lettere for spillere, klubb og Setién ved å sende favoritten til å vinne Champions League hjem på flyet til München.

Men for Setién er nok dette dessverre ikke nok. Sjakkspilleren har allerede tapt kampen i garderoben – og på styrerommet.

Vive Barcelona!

Les: Bekreftet: Trent Alexander-Arnold har vært massiv!