Trenger ingen innkjøring. (foto: benfica, twitter)

Vi kjenner at vi ikke helt har tilgitt Barcelona for måten de behandlet sin lojale og historisk enorme toppscorer. Uansett, det skal mye til for å fylle de mange rommene 33-åringen dekket på banen, men ifølge ESPN har Barcelona opp i all kaoset med lønnskutt, en historisk dårlig seriestart og presidentvalg, blinket ut 21-åringen som skal inn og kopiere Suarez sine 195 scoringer og 113 assists.

Darwin Nunez – selvfølgelig også fra Uruguay.

21-åringen ble hentet til Benfica (som har en ekstrem treffsikkerhet på talentene sine) fra spanske Almeria i sommer.

Les: Superkeeperen har nådd Premier League-nivå med et hvileår som oppladning

Barcelona har vært på hjul etter Lautaro Martinez, men skjønte etterhvert at Inter ikke var villig til å slippe toppscoreren til et beløp som matches Barcelonas betalingsevne.

Ifølge ESPNs kilde innledet Barcleona samtaler med Nunez allerde før Suarez ble dumpet. Planen var å kjøpe senterforwarden fra Almeria og sende ham på leie til segunda division-klubben. Benfica ante fomlingen til Barcelona, og kastet seg inn og kapret talentet for rundt 24 millioner euro.

Ifølge ESPNs kilde har Barcelona nå innsett glippen, og har intensivert jakten på Nunez som en langsiktig løsning.

Memphis Depay står fortsatt øverst på lista til Ronald Koeman, men Nunez har vært på Barcelonas radar siden dagene hans i hjemlandet. 16 scoringer på 32 ligakamper hos Almeria har fått Barcelona til å innse at Nunez har en rå evne til å omstille seg til spansk fotball.

Hos Benfica har 21-åringen dundret på i Suarez-stil med 4 scoringer og 5 assists på 8 kamper.

For noen måneder siden hadde altså Barcelona muligheten til å kjøpe sin Suarez-erstatter hos Almeria, men valgt å starte forhandlingene på et first price-nivå. Benfica dro opp noen hundre millioner og vant.

Nå ser altså ut til at Barcelona har klødd seg lenge nok i hodet og innsett hva de gikk glipp av. Men glippen kommer til å svi skikkelig.

Benfica har ikke glemt hva Atletico Madrid var villig til å bla opp med da de måtte ha Joao Felix, og manager Jorge Jesus har slengt ut med at han forventer at Nunez blir solgt en dag for mer enn 126 millioner euro.

Les: Solbakken-erstatteren hos FC København etterlater seg et spor som stinker