Ernesto Valverde: «Jeg føler meg sterk. Jeg ønsker å ta det neste steget»

El hefe. (foto: valverde, twitter)

Hva som skjer i Barcelona er litt vanskelig å skjønne, på grunn av Lionel Messi sin uformelle makt kan de som har ansvaret på papiret ved flere anledinger de siste par årene måttet gå tilbake på sine valg etter press fra Messi.

Trøbbel i paradis?

Dette skal ha ført til gnisninger med Barcelona manager Ernesto Valverde som føler han ikke får utført sin jobb slik han ønsker å gjøre. – Presset utenfra har også blitt større etter de klarte å tape 4 – 0 mot Liverpool i semifinalen i Champions League.

Les: Messi presser midtbanestjerne ut i retning Manchester United

Valverde var ikke alene om å få kritikk da finalen alle var overbevist de skulle nå glapp, også superstjerne og «gud» Lionel Messi fikk kritikk. – Barcelona har allerede vunnet La Liga, men nå trenger de å avslutte med stil og vinne Copa Del Rey finalen mot Valencia på lørdag 25 mai.

Jeg føler meg sterk. Jeg ønsker å ta det neste steget. Jeg vil ikke gjemme meg bak en stein, sier Valverde før dagens seriekamp mot Getafe, ifølge Marca.

Jeg skal ikke redde meg selv. Jeg har snakket med presidenten (Josep Maria Batomeu) , som alltid har vist meg støtte, og han fortsetter»

«Vi er skadet, jeg vil ikke nekte det, og vi har et ansvar for oss selv og våre fans. Man kan alltid tape en Champions League-kamp, men problemet var måten vi tapte på».

«Vi var ikke gode i andre halvdel, og det gjør vondt, men vi kan ikke gjøre noe annet enn se frem og være klar til å ta neste skritt».

Les: UEFA sitt valg av Baku faller ikke i god jord hos Arsenal