Mbappé og Neymar tok seg visst nær av denne. (foto: dortmund, twitter)

Når Sky Sports har fått et eksklusivt intervju med Erling Haaland, tenker vi vårt. Et ledd i PR-arbeidet som skal varme opp før en overgang til Premier League? Den engelske sportskanalen fikk hvertfall stilt sine spørsmål om en potensiell debut på balløya, men uten å få noe spesielt svar.

Haaland fikk åpningsspørsmålet om situasjonen i Dortmund og hvorfor han valgte å gå ut at han følte seg presset av Bundesliga-klubben til å ta en kjapp beslutning om veien videre.

Les: Beograds svar på Zlatan velger bort Arsenal

-Jeg vil ikke si så mye om det, men jeg følte det var på tide at jeg sa noe. Nå er har ikke lyst til å si mer om det. Hva som er sagt, er sagt, og jeg syntes vi skal komme videre, sier Haaland.

21-åringen forteller vider at han ønsker å bli bedre til alt: Bedre avslutninger, mer fart, mer styrke. Haaland har også skjønt at de tre ikke betyr noe hvis det viktigste ikke er på plass.

-Hvis jeg skal forbedre én ting, så ville det være å ikke bli skadet. For hvis jeg ikke er skadet, kan jeg spille flere kamper og levere bedre, fortsetter Haaland.

Sky Sports fikk ikke lurt ut noe spesielt om neste skritt i karrieren for Haaland, men fikk i det minste verdens mest ettertraktede angrepsspiller til å rangere sin egen topp tre liste med The Best: 1. Robert Lewandowski, 2. Karim Benzema/Lionel Messi.

Haaland får jevnlig kjenne på Lewandowskis målteft. (foto: bayern, twitter)

Les: Bayern München bekrefter signaturnekt

Ikke overraskende hadde ikke Haaland plass til Kylian Mbappé på denne lista. De to har en helt egen konkurranse mellom seg som kommer til å løpe det neste tiåret.