Bilde: Aafk: Erlend Segberg

Det stemmer det Aalesund trener Lars Arne Nilsen sider, den tidligere Start midtbanespilleren Erlend Segberg hadde mange valgmuligheter. Eliteserieklubber stod i kø, når valget falt på Aalesund gjorde det treneren rimelig stolt: «Han valgte AaFK fremfor flere eliteserieklubber, noe som viser at han har troen på vårt prosjekt. Han vil passe veldig godt inn i vår måte å spille på»

Erlend er en sentral midtbanespiller med over 100 kamper for Start i Eliteserien og OBOS-ligaen. Han har vært kaptein for Start i flere sesonger tross sin unge alder.

Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer!

Da avtalen med Start gikk ut på dato var det opplagt Segberg ikke ville skrive under på en forlengelse. – Han var rimelig tydelig på at OBOS-Ligaen ikke var stedet for han.

Jeg er en ledertype som liker å styre spillet og gjøre medspillerne mine gode. En av mine fremste styrker er å sette lagkameratene mine opp slik at de kommer i gode posisjoner», forteller hovedpersonen selv, som ser fram til å komme i gang i nye omgivelser.

«Dette blir veldig spennende. Jeg kommer til en klubb og en by som jeg har godt inntrykk av fra tidligere. Her får jeg et miljø og et trenerteam som passer meg bra, mener Erlend, som forteller at Lars Arne Nilsen har solgt inn både seg selv og sine planer på en veldig god måte.

Les: Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei