Fortsetter kampen også på gressmatta.

Ha tålmodighet litt til. Christian Eriksen-føljetongen er snart over for denne gangen. Når vi merker at vi begynner å bli smålei av å skrive om den tidligere superdansken, har det kommet langt. Tottenham, Manchester United og alle andre mulige scenarier er lagt frem, nå hevder en italiensk avis at løsningen kan ligge i Serie A.

Vi trodde Eriksen ønsket seg langt bort fra et Italia han kun kjenner gjennom viruskaoset og utfordringene dette har medført, men La Gazzetta dello Sport minner oss på at dansken tildligere i karrieren har nevnt Roma som yndlingsklubben sin der han mer en gjerne spiller.

Les: Goal: «Nå så vi hvorfor Arsenal må ha Martin Ødegaard»

Den italienske avisen hevder Roma er skikkelig rivalen Inter, der senterforwarden Edin Dzeko legges inn i en byttehandel. Bosnieren og dansken ligger på tilsvarende lønnsnivå, der Roma-manager Paulo Fonseca er hypp på å kvitte seg med Dzeko, selv om han står bak 8 scoringer på 20 kamper denne seosngen.

I det minste hypp nok hvis det resulterer i at Eriksen kan sendes ut på fotballens Colosseum.

La Gazzetta dello Sport hevder Inter har sagt nei til denne dealen i første runde, da de kinesiske eierne jobber med å senke lønnsutgiftene. Likevel har Conte utfordringen med at han trenger en angrepsspiller som kan være backup for Lukaku den store.

Da går vi inn i siste uke av overgangsvinduet. Om noen dager har Christian Eriksen et nytt hjem. Siden Conte opplever Eriksen som udugelig, skal vi ikke se bort fra at Inter er villig til å gi fra seg spilleren til rivalen, fire poeng bak på Serie A-tabellen.

Les: Derby fortsetter på Rooney-bølgen