Vi måtte hente frem et bilde fra Ajax-tiden da smil fortsatt ble sluppet løs.

Det er en alle mann til pumpene stemming på Old Trafford nå for de som har tenkt til å være der når sesongen blåses i gang igjen om noen uker. – Den nye manageren Erik ten Hag ser for seg en tilværelse uten Cristiano Ronaldo og presser nå hardt for å få på plass en erstatter. En erstatter veldig mange engelske eksperter er svært usikker på.

Erik ten Hag presser Manchester United til å møte Ajax sin meget friske pris på spissen Antony. Hans gamle sjefer krever 70 millioner pund, omtrent 850 millioner kroner. – Dette er mer enn det dobbelte av hva Transfermarkt mener han er verdt og mer enn fem ganger det Ajax betalte São Paulo sommeren 2020.

Les: Manchester United nekter

De fleste medier inkludert The Times og Sporten.com regner nå med at Cristiano Ronaldo forsvinner til en klubb som har kvalifisert seg til Champions League noe Manchester United ikke har.

Det var The Mirror som var først ute med å rapportere om Erik ten Hag sitt krav om at United gjør det som trengs for å signere den brasilianske stjernen Antony fra sin gamle klubb Ajax, i en avtale som sannsynligvis vil koste rundt 70 millioner pund.

Ronaldo som fyller 38 år neste sesong, men han er fortsatt en nøkkelspiller for United etter imponerende 24 mål på 38 kamper i alle konkurranser sist sesong

SE RONALDOS PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Manchester United valgte å ikke gi helt slipp på Dean Henderson

Antony er ikke like målfarlig som Ronaldo, men han er en dyktig angriper som helt sikkert vil legge til en ny dimensjon til et lag som sliter.