Tilbake på kamparenaen. (foto: dortmund, twitter)

Manchester United manager Erik ten Hag jobber nå intenst for å bevise at den engelske venstrevingen Jadon Sancho sine problemer i både oppførsel og form ikke har noe med han å gjøre.

Jadon Sancho dro på lån til sin gamleklubb Borussia Dortmund så snart det var mulig, etter å ha vært utstøtt i nesten et halvt år viste 23 åringen han ikke var «veldig rusten» og stod bak en assist i Bundesligakampen mot Darmstadt på lørdag.

Erik ten Hag følte det nødvendig å svare på kritikken til tross for at han sier «han vil gå videre». Jadon Sancho hadde «store problemer» allerede før nederlenderen tok kontroll på Old Trafford.

Les: Ivan Toney avslører i en video hvilken klubb han har valgt

Det er en tydelig isfront mellom de to og det er ikke noe som kommer til å bedre seg fremover, spesielt når meldinger, mer eller mindre skjulte fortsetter å komme. Sanchos holdning har siden blitt forsvart av midlertidig Manchester United-sjef Ralf Rangnick og Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke. Begge hevder at de aldri hadde noen problemer med 23-åringen.

Ten Hag har imidlertid nå hevdet at ting ikke var så rosenrødt som andre har antydet.

«Så etter at han ble signert, ett år før, var det problemer,» sa han til Sky Sports. «Vi har hatt problemer hele veien gjennom, og så du kan se hans opphold i Manchester United så langt er ikke en suksess.

«Så nå skal han tilbake til Borussia Dortmund, så jeg ønsker ham lykke til. Jeg håper, vi håper alle at han har det bra der, han vil lykkes. Igjen, vi får se hva som kommer til å skje.»

LES: Har plan for byttehandel pluss cash som skal riste av erkerival Liverpool i signeringsjakt

Sancho som i sosiale medier hevdet hadde gjort ham til en «syndebukk» ved å droppe ham fra kampdagen i møte med Arsenal i begynnelsen av september nektet å beklage og og forble ute i kulden av manageren som et resultat.

På spørsmål om en unnskyldning ville ha løst ting, la Ten Hag til: «Vi har sagt det før. Og jeg vil ikke hver gang gå tilbake til poenget. Han vet hva han bør gjøre, og vi har gjort det klart.

«Det var også så tydelig om hans prestasjoner, så la oss stoppe denne diskusjonen. Han er i Dortmund og vi ønsker ham lykke til.»

Sancho tok en assist på sin første opptreden for Dortmund i helgen – første gang han har satt opp et mål siden mai 2023.