Manchester United i krise oppfører seg som overivrige arbeidsgivere som ønsker å få alle daltajer på plass før deres nyansettelse ankommer, men de glemmer deres nye manager Erik ten Hag er i full jobb. Han ber Manchester United om å ikke plage han og holde seg unna før Ajax-kamper.

Ten Hag har fortalt tjenestemenn i Manchester United at de ikke må kontakte ham mens han forbereder seg til kamp med Ajax, dialogen har nemlig allerede gitt «katastrofale» resultater for den nederlandske klubben.

Les: Nøyer seg ikke med Rüdiger – går for Tuchels andre favoritt

Ten Hag har signert en treårskontrakt på Old Trafford med opsjon på en fjerde og vil ta tømmene senere i sommer.

52-åringen jobber hardt for å hente hjem tredje påfølgende Eredivisie-tittel for Ajax, Amsterdam-klubben leder med fire poeng foran rivalene PSV Eindhoven med bare fire kamper igjen.

ESPN rapporterer at Ten Hag insisterte under forhandlingene på at Man Utd ikke skulle «plage ham» innen 48 timer før Ajax-kamper.

Viktig å ha hodet på plass og helt nødvendig for å finne en finale!

Samtidig som Ten Hag begynner å gjøre vurderinger av hans fremtidige lag, skjer det «motsatte» Manchester United spillere kontakter tidligere lagkamerat og Ajax-visekaptein Daley Blind om hvordan deres kommende sjef er.

Eks-United-forsvareren har fortalt den nåværende Red Devils-kontingenten om Ten Hags taktiske preferanser og garderoberegler, mens han også har insistert på at sjefen ikke er redd for å ta store personalavgjørelser etter at han droppet stjernespissen Sebastien Haller for deres KNVB-cupfinale. Noe som resulterte i tap for PSV nylig. – Nederlandsk presse, som alle andre var klar over forhandlingene med Manchester United, mente at Erik ten Hag ikke var opptatt av jobben han faktisk har og tenkte på fremtiden på Old Trafford.

Les på Popidol: Vil forsøke enda en gang å skvise en suksess ut av «Dirty Dancing»

(Ajax tapte 2 – 1 mot PSV)