Eric Cantona kunne aldri returnert uten Ole Gunnar Solskjær

Eric Cantona er en av de virkelig store, han hentet fire ligatitler med Manchester United og sluttet med fotball før tiden i 1997 fordi han var sterk motstander av hvilken retning fotballen tok.

Istedenfor å ha fokus på det vakre med sporten var det penger og alt rundt som overtok. – Franskmannen ble nesten umiddelbart en bohem som innimellom dukket opp på arrangementer, i filmer, på TV programmer og i merkelige settinger og avantgarde forestillinger.

Under ser du et eksempel på hvor rart det kan bli

Les: Daglig krise for Coutinho

Han er fortsatt en superstjerne og fortsatt sterkt kritisk til hvilken retning fotballen har tatt. – Han ville aldri, som Daily Mail skrev om tidligere i dag returnert til Manchester United uten at han først identifiserte det hans gamle venn Ole Gunnar Solskjær gjør og så ble overbevist om at den norske manageren fikk fullføre sitt prosjekt.

For alle Manchester United supportere over 30 år er dette en enorm nyhet, comeback Eric Cantona, selvsagt ikke som spiller, men i en ambassadørrolle, hva nå det enn betyr.

Sir Alex Ferguson oppdaget Eric Cantona i Leeds lenge før han ble adlet og med det ble 1990 tallet både Eric Cantona og Alex Ferguson. Manchester Uniteds storhet hadde ikke skjedd uten dem begge.

Les på Popidol: Liam Gallagher er «Kong» Eric Cantonas butler i ny musikkvideo

Da Ole Gunnar Solskjær ble hentet fra Molde i 1996 og fikk på spektakulært vis sin debut for Manchester United var allerede Eric Cantona en superstjerne. – Han elsket Ole Gunnar sin evne til å dukke opp og score mål.

For franskmannen var det ikke nok å score mål, det skulle scores med stil, totalt ble det 82 mål i løpet av hans fem sesonger for klubben, da han sluttet var det Ole Gunnar som tok det videre inn i det neste årtiet.