Norwich-spilleren har en spesiell evne til å være på rett sted til rett tid i forsvaret. (foto: norwich, twitter)

Manchester United har overgangssiktet rettet mot Aston Villa-stjernen. Selv medspillerne til Grealish sier han trenger å spille for en større klubb, noe som har blitt ekstra synlig de siste rundene der Villa graver og graver i hullet ned til Championship. Hos Norwich har vi en tilsvarende situasjon.

Midtstopperen Ben Godfrey har gjort det han har maktet for å rydde unna foran Norwich-målet i 26 Premier League-kamper, men har måttet se på keeperen sin hente 63 baller fra nettet.

Les: Solskjær har nå løst den siste floken hos United

En lidelse for Godfrey?

Det er neppe noe stas å gå på tap etter tap, men for 22-åringen har året på Premier League-skolebenken vært knall. Såpass knall at Roma og AC Milan har fått med seg potensialet til midtstopperen/sentrale midtbanespilleren.

Les på F7: Pep Guardiola: «Love Simone, hate fascism»

Ifølge Calciomercato har begge storklubbene i Serie A kontaktet Norwich for å sjekke tilgjengeligheten til spilleren med tre U21-landslagskamper for England.

Skal Godfrey ha noen som helst sjanse til å bli kalt inn av Gareth Southgate nytter det ikke å gjemme seg bort i Championship. Dette vet både Grealish og Godfrey så altfor godt.

Les: Valon Berisha endelig tilbake i en toppklubb