Er forberedt på å beholde Alexis Sanchez

349
Hvilken drakt blir det etter sommeren, mon tro?

Det som overrasker mest i Copa America er ikke at de regjerende seriemestrene Chile er gode, det som tar oss på senga er hvor hemningsløst god Alexis Sanchez er. 

Han løper og ikke tusler slik som han gjør i Manchester United drakt og han scorer mål, kommer med små morsomme kommentarer til lagkamerater lager stemning og farlige situasjoner som det blir mål av. – Man kan lure på om noen har puttet «go sakte» piller i vannet hans hjemme i England.

Les: Alexis Sanchez scorer for første gang på fem måneder

Både Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær stakkars har prøvd å få superstjernen til å virke, men på Old Trafford er Alexis Sanchez knapt nok en skygge av seg selv. – I Copa America scorer han mål og er en konstant fare noe på gjestende Japan fikk erfare i åpningskampen og i går da Chile spilte mot Ecuador.

Manchester United har fortalt verden av de er villige til å selge Alexis Sanchez med stort tap iforhold til det de betalte Arsenal. – Men ingen har nappet, Manchester United er villige til å leie han ut og betale deler av lønna, men selv det ser ikke ut til å gå.

Flere aviser skriver at Manchester United er forberedt på å beholde Alexis Sanchez på grunn av liten interesse. – Det kan tenkes Ole Gunnar Solskjær har mer flaks en Fetter Anton (ligner litt synes jeg) og at Alexis Sanchez kommer tilbake etter Copa America med skikkelig god-følelse og bare fortsetter å score mål.